Agrico Jongerendag 2019

De Agrico Jongerendag 2019: die wil je niet missen! Kom op dinsdag 21 mei a.s. om 13.00 uur naar de KNVB Campus in Zeist en ervaar het zelf.

Thema en sprekers

Agrico wil groeien! Kwaliteit is daarbij een onmisbare factor. Tijdens de jongerendag wordt dit thema door strateeg Bert Flierman en Ferdi Buffen, directeur van aardappelhandelshuis Weuthen, vanuit verschillende invalshoeken belicht. Daarnaast gaan jullie middels een interactieve tabletgame de competitie met elkaar aan. We sluiten de dag af met Tom Coronel, die jullie meeneemt in zijn hoogte- en dieptepunten van het ondernemerschap.

Programma

13:00 uur Ontvangst op de KNVB Campus (Woudenbergseweg 56 te Zeist)
13:30 uur Welkomstwoord Peter Kemmeren (voorzitter jongerencollege Agrico) en Jan van Hoogen (algemeen directeur Agrico)
13:45 uur Toelichting Geralda Brunsman (salesmanager KNVB Campus)
14:00 uur Dialoogsessie Bert Flierman, lezing Ferdi Buffen en interactieve tabletrondleiding over de KNVB Campus
17:00 uur Borrel & buffet
19:00 uur Lezing Tom Coronel
20:00 uur Afsluitende borrel

Voor wie?

De Agrico Jongerendag is exclusief voor alle (potentiële) Agrico-telers in de leeftijdscategorie 18 tot en met 35 jaar. De genodigden ontvangen een uitnodiging per mail. Ook dit jaar is het mogelijk om een potato friend uit de agrarische sector mee te nemen. Een mooie kans om hem of haar kennis te laten maken met Agrico! Ken jij nog een (potentiële) jonge teler die je wilt meenemen naar de jongerendag? Geef dit dan door bij jouw aanmelding.

Geef je op!

Ben je aanwezig op de Agrico Jongerendag 2019? Geef je dan op voor vrijdag 17 mei!
  • Voer hieronder je unieke code in
  • Check je gegevens
  • Geef je potato friend door

Voer hieronder jouw unieke code in. Deze code staat op de uitnodiging die je van Agrico hebt ontvangen. Let op: deze code is hoofdlettergevoelig!