nl gb Terug naar de website Wachtwoord vergeten
Niet alleen starters én professionals hebben uitdagende functies, ook stagiairs zijn bij Agrico van harte welkom. We bieden ze goede begeleiding en een leerzame stage- of afstudeerperiode. Dit geldt ook voor Martine. Ze liep in 2009 stage bij Agrico en mocht zelf een portfoliomodel ontwikkelen.

Martine Muijsers, stagiaire

In het kader van een stageopdracht voor de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness heb ik een portfolioanalyse opgezet bij Agrico. Een portfolioanalyse is een marketingmodel waarmee de positie van een product in een markt in kaart kan worden gebracht. Ik heb het model samen met de marketing manager van Agrico opgezet en toegepast voor de Duitse aardappelmarkt.

Agrico als opdrachtgever

Toen ik aan mijn stage begon had ik niet ingeschat dat Agrico zo veelomvattend en interessant zou zijn. Er zijn veel verschillende afdelingen, dus je kunt er met vele opleidingen terecht. Ik voelde me erg welkom. Ik had goede begeleiding en kreeg alle ruimte om te leren. Bovendien had ik vooraf niet verwacht dat Agrico zo fris, open en internationaal zou zijn. Ik kijk terug op een aangename en leerzame periode.

Zeer prettige sfeer

Alle medewerkers waren bereid om mee te werken aan mijn opdracht, hoe druk ze soms ook waren. Ik had het gevoel dat ik een gelijkwaardige medewerker was en Agrico mij overal bij betrok. Hierdoor voel je jezelf welkom en kun je het beste presteren! Geen vraag was teveel.

Trots op het eindresultaat

Het samenwerken met verschillende medewerkers vond ik erg interessant en leerzaam. Je leert niet alleen een hoop over Agrico en de aardappelen die ze vermarkten, maar ook hoe je samenwerkt binnen een organisatie. Ik ben erg trots op het eindresultaat. Het was geen makkelijke opdracht, maar met goede begeleiding heb ik toch iets opgezet waar de organisatie gebruik van blijft maken.

Contact

Agrico
Yvonne Rook

Postbus 70, 8300 AB Emmeloord
Duit 15, 8305 BB Emmeloord
+31(0)527-639 930
y.rook@agrico.nl